LUCRU LA INALTIME / Scari

Scarile sunt echipamente menite sa permita accesul lucratorilor la inaltime atat in spatii interioare cat si in spatii exterioare. Acestea pot fi realizate in mai multe variante constructive: simple, modulare, extensibile sau multifunctionale. Scarile sunt realizate complet din aluminiu. Scarile speciale pot fi realizate astfel: - scari combinate, cu tronsoane interioare realizate complet din profile de aluminiu si cu tronsonul superior avand lonjeroane realizate din profile din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla si trepte realizate din aluminiu - scari din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla, atat lonjeroanele cat si treptele - scari din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla + aluminiu, cu lonjeroanele realizate din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla si trepte realizate din aluminiu.

Scari

 • Extensibile

  Scarile extensibile pot fi impartite in trei categorii: - scari extensibile din aluminiu - tip Krause Germania - scari extensibile armate - tip Irmut Italia - scari extensibile din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla (PAFS) + aluminiu (Al) - tip Irmut Italia Scarile extensibile din aluminiu tip Krause sunt realizate in conformitate cu standardul SR EN 131-1, din profile de aluminiu si sunt prevazute cu elemente de ghidare din otel ce permit extinderea scarii. Treptele sunt realizate din profile striate pentru a oferii o siguranta...

  Mai mult

  Extensibile

 • Modulare

  Scarile modulare sunt realizate in mai multe varinate constructive si pot fi utilizate cu usurinta la lucrari pe stalpi sau la alte lucrari la inaltime. Acste scari sunt realizate din profile de aluminiu.

  Mai mult

  Modulare

 • Accesorii

  Accesoriile pentru scari asigura functia de ancorare pe stalp sau pe autovehicol, in cazul transportului scarii spre locul de interventie.

  Mai mult

  Accesorii